Първоначално публикувано от oem
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Туин Спаркове, чипове и прекъсвачи - продължение ...
Collapse
X
-
Първо извинявам се на колегата, че му нацапахме темата...ии наистина, ако е възможно Спечелиста да ни прехвърли в друга тема за прекъсвачите
Второ благодаря на Бобо, че внесе яснота по въпроса с моя прекъсвачЛичното ми мнение е, че си ми е перфектен прекъсвача там, където е сложен сега и тия 7700оборота са излишно напъване на матора, с което само бели може да си навлечеш
Трето - явно моята скоростна кутия е в доста добро състояние(добра новина), защото без проблеми си превключвам на 7000-7200 оборотаЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеПрекъсвача е там защото колата е 1.6 Евро 3 и се кара на газОще въпроси господа мапери
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеМ/у другото скоростната кутия трябва да е в доста добро състояние за да превключиш на 7200 рпм.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеИ аз на 7200, че и на горе си превключвам без проблем.С новите(втора употреба) скорости засега нямам ядове влизат като на....... айде няма да казват като какво.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеВиж oem колко правилно ти го каза. Мислиш ли че само твоята е излязла от завода на 7730 , защото аз си мисля, че всички са на 7200 (за ТС мотори) . Със сигурност ти е сменен софтуера. Моята също я купих с прекъсвач на 7600 и изобщо не си и мисля ,че е сток.А да ти кажа ли една от чипърските фирми как проверяват дали имаш чип ?
---------- Post added at 13:30 ---------- Previous post was at 13:26 ----------
А да и да повторя твърдението - "виж къде ти е прекъсвача и ще разбереш имаш ли чип" е смешно.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеСофтуера не е сменян. "Позицията на прекъсвача" се променя и с тестови софтуер, може да се направи без да се пипа нищо друго.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеА да и да повторя твърдението - "виж къде ти е прекъсвача и ще разбереш имаш ли чип" е смешно.
Най-лесния и най-бърз начин да установиш, че по софтуера е пипано след производителя е като видиш къде е прекъсвача,и както сам каза всичко след 7200 за 1.8 и 2.0 е допълнителна намеса по софтуера, колко компетентно също е друг въпрос (за 1.6 не знам коло е ограничението). Друг е въпроса, че някои "чипъри" не могат да видят и да направят разлика от оригинална до по-агресивна горивна карта.Last edited by Доко; d.m.y г., 00:38.
Comment
-
И на моята преди чипа беше на 7 000,а сега е на 7800 оборота.Може да се засече примерно обороти и скорост.Моята на 7000като удари прекъсвача е на 100км,а съм карал 146 удря прекъсвача на 7200 и пак е на 100км.
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение....Трето - явно моята скоростна кутия е в доста добро състояние(добра новина), защото без проблеми си превключвам на 7000-7200 оборотаLast edited by nesh; d.m.y г., 01:06.NESH
156 '99 1,6TS+JR Filter+ Ported&Polished head cut 0.42mm, 4mm скъсени водачи на клапаните, ported&polish trotle body, Lightweight Alu Crank Pulley 538g , cat. off, remap
Comment
Comment